• Maak een Afspraak: 06 - 52 343 185

Verlaagd Plafond en Plafond Leggen

doorVerlaagd Plafond

Verlaagd Plafond en Plafond Leggen

Bouwbedrijf Verlaagd Plafond

Een andere benaming voor het verlaagd plafond plaatsen dat veel van onze klanten gebruiken is “plafond leggen”. Daarom kunnen wij ook zeggen dat ons bouwbedrijf gespecialiseerd in het leggen van plafonds. Onze ervaren teams werken door heel Nederland en kunnen het verlagen van het plafond zelfs binnen een dag realiseren. Dit komt voornamelijk door een goede planning en logistiek, maar ook door de duidelijke afspraken. Alles spreken wij van tevoren af en zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen op tijd aanwezig zijn. Hierdoor kunnen wij direct starten met de klus.

Bouwbedrijf plafonds maakt gebruik van metal stud constructie met directhangers

Bouwbedrijf plafonds maakt gebruik van metal stud constructie met directhangers

Hoe gaat het in zijn werk

Als eerste gaan wij een metal stud constructie maken door de MS profielen te bevestigen aan wanden en directhangers . Meestal werken wij met de CD60/27 profielen. Wanneer de constructie af is bevestigen en brengen wij hier de gipsplaten aan. Dit proces gebeurt alleen in de ruimtes waar uitsluitend een hangplafond moet komen. Aan de andere kant houden wij als bouwbedrijf bij het plafond leggen vaak rekening gehouden met factoren zoals een koof. Bijvoorbeeld in de woonkamer: hier kan een koof komen ten behoeve van de gordijnen, hanglamp of LED strips. In de keuken kunnen we te maken krijgen met de koof boven de kookeiland of een afzuigkap. Hiernaast dient er elektra te worden aangelegd ten behoeve van plafondspots en eventuele LED strips.

Koof t.b.v. Kookeiland

Koof t.b.v. Kookeiland

Afwerking

De laatste stappen bij verlaagd plafond plaatsen zijn stucen en saucen. Ook hiervoor hebben wij ervaren vakmannen voor. Voor de finale afwerking kunnen wij in overleg met de klant het plafond en koof nog saucen. Tot slot monteren wij door de klant gekozen LED verlichting. Dit kunnen plafondspots zijn of LED strips. Het verlagen van plafond hoeft helemaal niet duur te zijn en je krijgt er heel wat voor terug. Is je interesse gewekt en ben je benieuwd naar onze prijzen voor het plafond leggen? Voor de afwerking, ideëen en inspiratie ben je altijd welkom in onze showroom. Wij zijn het plafonspecialist van Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar goede bouwpersoneel zoals plafond- en wandenmonteurs, stukadoors en schilders.

Over de auteur

Verlaagd Plafond administrator

Geef een reactie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.