• Maak een Afspraak: 06 - 52 343 185

Plafond en Wanden Stucen

doorVerlaagd Plafond

Plafond en Wanden Stucen

Plafond en wanden stucen behoren tot de laatste fase van plafond verlagen. Na het plaatsen van verlaagd plafond en de metal stud wanden moeten deze ook worden afgewerkt. Een mooie en een strakke afwering bepaalt uiteindelijk het eindresultaat. Daarom is het belangrijk om het afwerken van MS plafonds- en wanden altijd te laten uitvoeren door gedreven professionals.

Stucwerk Plafond en Wanden

Stucwerk Plafond en Wanden

Vandaar dat het voor ons vanzelfsprekend is om het raap- en pleisterwerk altijd te laten doen door ervaren stucadoors. Zodra het plafond en wanden strak en vlak gestuct zijn kunnen we deze bijvoorbeeld afwerken met sierpleister. De bekendste sierpleister die wij in woningen gebruiken is spachtelputz. Deze is er in verschillende prijsklassen en merken. Wij werken altijd met de goede kwaliteit spachtelputz en kiezen wij in overleg met de klant de juiste grootte: extra fijn, fijn en middel. Laat jouw plafond en wanden daarom altijd stucen door een ervaren bouwbedrijf.

In de bovenstaande video kan je zien hoe onze stucadoors te werk gaan met het afwerken van ms plafonds en wanden. De video kan je ook bekijken op YouTube.

Over de auteur

Verlaagd Plafond administrator

Geef een reactie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.