• Maak een Afspraak: 06 - 52 343 185

Betrouwbare Aannemer

Wie is Verlaagdplafondplaatsen.nl

Verlaagdplafondplaatsen.nl is een onderdeel van ADS Projectbouw B.V; een betrouwbare aannemer. Wij zijn een ervaren en dynamisch bouwbedrijf dat bestaat uit een enthousiast team van medewerkers met ieder hun eigen specialisme. Het team is goed op elkaar ingespeeld, waardoor wij efficiënt werken. Dit heeft als resultaat dat het bouwproces soepel en volgens een duidelijke planning verloopt. Zo weet iedereen waar die aan toe is. Kortom, met onze jarenlange ervaring en vele succesvol afgeronde projecten zijn wij een ervaren aannemer en een betrouwbaar bouwbedrijf. Onze afdeling Verlaagd Plafond Plaatsen is gespecialiseerd in het verlagen van ms plafonds, stucen en sauzen. Ook de elektra t.b.v. led- verlichting en inbouwspots laten wij aanleggen door ervaren elektriciens. Hiernaast maken en plaatsen wij ms wanden. Dankzij het actief meedenken helpen wij onze klanten om kosten en prijzen van het project redelijk te houden.

Onze projecten lopen uiteen van verbouwingen tot grote projecten in de woning-, utiliteits- en medische bouw.

Wie is Verlaagdplafondplaatsen

Verlaagd Plafond Plaatsen door Betrouwbare Aannemer/ Bouwbedrijf

Eigen werkplaats en creatief meedenken

Met behulp van onze machinale werkplaats zorgen onze werknemers ervoor dat ons bouwbedrijf vrijwel ieder project aan kan. Naast de machinale werkplaats bestaat ons team uit vakbekwame timmerlieden, stukadoors, metselaars, tegelzetters, elektromonteurs en loodgieters. De grote kracht achter ons als een betrouwbare aannemer is ook het creatieve en praktische meedenken met de klant.

Door de veelzijdigheid, betrokkenheid en flexibiliteit van ons team, beschikt ADS Projectbouw B.V. over de expertise om op verschillende situaties mee te denken.

Een Goede en een Betrouwbare Aannemer

Wanneer je op zoek bent naar een goede en betrouwbare aannemer, een bedrijf waar je terecht kunt met al je bouw- en verbouw wensen, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

VCA* en ISO 9001-2015 gecertificeerd

Bij ons uit staat veiligheid, kwaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel. Wij kunnen dan ook met trots mededelen dat ADS Projectbouw B.V. in het bezit is van zowel het VCA* als het  ISO 9001-2015 certificaat.

Met het VCA-certificaat tonen wij aan dat veiligheid een integraal onderdeel is van onze bedrijfsvoering. Al onze medewerkers zijn VCA-gediplomeerd en ons gereedschap wordt jaarlijks gekeurd. Een veilige werkomgeving is van groot belang voor ons én voor onze partners.

Wij zijn een ISO 9001 gecertificeerd bouwbedrijf en we zijn er heel erg trots op. Deze internationaal erkende norm op gebied van kwaliteitsmanagement heet in Nederland officieel NEN-EN-ISO 9001:2015. Voor jou als onze partner betekent dit dat de klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg bij ons hoog in het vaandel staat.

VCA en ISO Logo's Verlaagd Plafond Plaatsen

VCA en ISO 9001-9015 Certificering Verlaagd Plafond Plaatsen